Jörgen Raymann en Acda en de Munnik te gast bij Life4You
10-04-2012 - 10:54 uur
Jörgen Raymann Zondag 8 april was cabaretier Jörgen Raymann en cabaret- en muziekduo Acda en de Munnik te gast bij het RTL4 programma Life4You met Carlo Bozhard en Irene Moors.

In de uitzending vertelt Jörgen over zijn programma 'zo:Raymann' dat iedere zondag op televisie te zien is op Nederland 3. Naast zijn programma is hij ook te zien in de theaters met zijn voorstelling
Frede. Jörgen werd als kind Fredeman (bangerik) genoemd, omdat hij bang was voor het donker, voor spoken, honden en als de dood voor de tuinman. In zijn puberteit vond hij het eng om met meisjes te praten, bevreesd dat ze hem zouden uitlachen vanwege zijn puistenkop en scheve tanden. Wil jij hier meer over weten? Bekijk hier dan het fragment met Jörgen terug.

Ook Acda en de Munnik schoven aan tafel bij Carlo en Irene. Hun achtste album: 't Heerst is uitgebracht. Ook staan zij in de theaters met hun zesde voorstelling
't Heerst. In deze voorstelling worden twee vrienden op hun reis door Amerika overvallen door een apocalyptische storm. Als de wind is gaan liggen blijken de mannen terechtgekomen te zijn in een decor van een stilstaande storm. Wat volgt is 'wachten' en hopen gevonden te worden. Bekijk hier het fragment met Thomas Acda en Paul de Munnik terug.

Life4You houdt een prijsvraag waarbij je de CD 't Heerst kan winnen. Wil jij ook kans maken op deze CD? Beantwoord dan de prijsvraag.
 
Zie ook: