Theatertournees Nienke Plas en Frank Boeijen van start
31-01-2019 - 11:20 uur
Vanaf vrijdag 1 februari gaat Frank Boeijen weer het theater in. Op dezelfde dag maakt Nienke Plas haar theaterdebuut met ‘Van de hak op de tak’.

Frank Boeijen zal vanaf februari tot en met mei in theaters door heel Nederland te zien zijn. De eerste voorstelling is in Schouwburg Cuijk. Daarna trekt hij het hele land door.

Voor Frank is het vanzelfsprekend dat hij zich voor elke nieuwe theatertour muzikaal opnieuw uitvindt. Nieuwe en bekende liedjes in verrassende arrangementen: klein en breekbaar, dan weer groots en meeslepend. Geen avond is hetzelfde. Als pionier in de Nederlandse popmuziek laveert hij met het grootste gemak door zijn omvangrijke repertoire om de bezoeker keer op keer te verrassen. Klik hier voor de speellijst.

Naast Frank Boeijen begint ook Nienke Plas deze maand met haar voorstelling. Met ‘Van de hak op de tak’ zal ze haar theaterdebuut maken.

Van de hak op de tak is voor mensen die durven in te halen in een bocht, in de buitenste baan. Riemen vast want het wordt plankgas. En of de wereld nou rond of plat is? Het zou niet moeten uitmaken want Nienke haar kijk op de planeet is voor één avond de waarheid. Feitjes zijn leuk maar een fantasie doet het gewoon altijd beter.

Benieuwd of Nienke er klaar voor is? Lees dan het interview in onze nieuwsbrief. Aanmelden daarvoor kan hier.
 
Zie ook: