Gezocht: 2 enthousiaste hbo-stagiaires voor Twenty8 Productions
25-06-2018 - 15:16 uur
George Visser Productions b.v. / TriColour Productions b.v. (GV/TC) zijn twee theaterimpresariaten. Met artiesten als Guido Weijers, Sjaak Bral, Jandino, Fred van Leer, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley en nog veel meer bekende en minder bekende artiesten behoren wij met beide bedrijven tot de grootste impresariaten van Nederland.

In 2015 zijn wij onder de noemer
Twenty8 Productions begonnen met het maken van onze eigen theater producties. Nu 3 jaar later kunnen we dan ook vol trots zeggen dat we ook als theaterproducent succesvol zijn.

Met weer mooie producties in het verschiet zijn wij op zoek naar 2 stagiaires die ons team komen versterken.
Weet jij alles van social media, (online) marketing, content creatie en heb je affiniteit met het theater dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Op het kantoor in Den Haag werken 9 medewerkers, samen vertegenwoordigen zij ongeveer 70 theaterproducties per seizoen. Het bedrijf bestaat uit een grote afdeling productiebegeleiding/boekingen, de financiële afdeling en de afdeling marketing & publiciteit. GV/TC verzorgt tourneeplanning, zakelijke afhandeling van de voorstellingen (contract, afrekening) en publiciteit/marketing. Twenty8 Productions is de producent en is daarmee direct betrokkenen bij de artistieke kant van de producties.

Opleiding:
HBO- 2e of 3e jaars bijv. Communicatie of Media en Entertainment Management (bij voorkeur geen afstudeerstage)

Werkzaamheden:
• (Zelfstandig) meewerken op de afdeling productiebegeleiding en publiciteit.

• Je krijgt meerdere theaterproducties onder je hoede waarvoor je de contactpersoon bent voor artiest, theater en media.

• Je zult je voornamelijk bezighouden met de praktische en publicitaire kant van de tournees.

• Tourmanagement werkzaamheden bij eigen producties zoals het regelen van de merchandise en alle voorkomende werkzaamheden in het theater.
• 5 dagen per week ondersteuning geven aan de sales afdeling met wie je dagelijks samenwerkt;
• Afspraken uitvoeren en er zorg voor dragen dat alles op tijd online komt
• Creatief meedenken op het gebied van social media en marketing.


Eisen t.a.v. stagiaires:
Je vindt het leuk om in (klein) teamverband te werken, weet prioriteiten te stellen en kan een goed telefoongesprek voeren.
Je bent: zelfstandig, flexibel, communicatief (in woord en geschrift), initiatiefrijk, bent in het bezit van een rijbewijs en hebt bij voorkeur affiniteit met theater.

Werktijden:
Kantoortijden: 10.00-17.00. Bezoek van voorstellingen in de avonduren is onderdeel van het werk en wordt niet gerekend tot overuren.

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Karin Lodik.

 
Zie ook: