Halve finalisten cabaretfestival Cameretten 2014 bekend!
16-10-2014 - 13:44 uur
Cameretten Maandag 17, woensdag 19 en donderdag 20 november is het dan eindelijk zover, de halve finale van Cameretten, het grootste cabaretfestival van Nederland. Met trots presenteert Cameretten de halve finalisten van 2014: Camie Bonger, Paul Schoolderman, Joris van de Griendt, Riza Tisserand, Emiel van der Logt, OLDENOSBORN, Kiki Schippers, Felix Heezemans & Maarten Westra Hoekzema!

In verband met de verbouwing van het Oude Luxor Theater vindt de halve finale plaats in
Theater Zuidplein in Rotterdam. Hier strijden de negen halve finalisten voor een plek in de finale van Cameretten 2014 welke nog steeds in het nieuwe Luxor Theater op zaterdag 29 november plaats vindt.

De volgende uitdaging voor nu is het werken met een regisseur tijdens het workshopweekend. Daarna trekken de halve finalisten door Nederland om hun programma uit te proberen tijdens verschillende try-out optredens.

De halve finalisten werken naar een plek in de finale toe. Uiteindelijk draait het allemaal om wie er met de juryprijs, Factua publieksprijs en de persoonlijkheidsprijs naar huis te gaat. Als extra cadeau gaan de finalisten op finalistentournee met ruim 40 avonden,

Bekijk alvast de speellijst van Cameretten finalistentournee
 
Zie ook: